Αρχική Loukini Project Podcast 7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας – Loukini Project

7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας – Loukini Project

από την Λουκία Μητσάκου
7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας - Loukini Project- Ξεκούραση δεν είναι μόνο ο ύπνος. Μάθε όλα τα είδη ξεκούρασης.

Το δεύτερο επεισόδιο για την δεύτερη σεζόν του podcast Loukini Project ασχολείται με το θέμα της ξεκούρασης και μιλάει για τα 7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας. 

Μήπως έχεις προσπαθήσει να ξεπεράσεις μια αίσθηση κούρασης ή εξάντλησης με το να κοιμάσαι περισσότερο αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα; Δεν είσαι ο μόνος/η μόνη.

Το Loukini Project έχει ως σκοπό να κάνει τον κόσμο καλύτερο με το να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Μπορείτε να ακολουθήσετε το Loukini Project σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts (αλλά και σε άλλες πλατφόρμες όπως Breaker, Pocket Casts, RadioPublic). Ας κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και ας μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε.

Μπορείς να ακούσεις το επεισόδιο Νο 29 εδώ:

Το 29ο επεισόδιο Loukini Project σε Spotify

Το 29ο επεισόδιο Loukini Project σε Apple Podcasts

Το 29ο επεισόδιο Loukini Project σε Google Podcast


Μπορείτε να κάνετε subscribe στην εφαρμογή που το ακούτε για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια!


Μπορείτε να κατεβάσετε το επεισόδιο No 29 του podcast Loukini Project με τίτλο «7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας» (να κάνετε download το επεισόδιο) και να το ακούσετε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε.


7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας

Τι συζητήσαμε σε αυτό το podcast;

Είμαι σίγουρη πως γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι η ξεκούραση στην καθημερινότητά σου. Είμαι, επίσης, σίγουρη πως πολλές φορές έχεις νιώσει πολλή κούραση, έχεις νιώσει σαν να μην έχεις ενέργεια για τίποτα, σαν να μην έχεις τίποτα να δώσεις, σαν να έχεις αδειάσει. Τι κάνουμε, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση; Κοιμόμαστε. Κοιμόμαστε παραπάνω. Κοιμόμαστε μέχρι να νιώσουμε πως είμαστε ξεκούραστοι. Και πολύ καλά κάνουμε. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός. Σου έχει τύχει, ποτέ, όμως όσο και να κοιμάσαι να μην ξεκουράζεσαι αλλά να συνεχίζεις να νιώθεις πως δεν έχεις ενέργεια για τίποτα; Μήπως έχεις προσπαθήσει κι εσύ να θεραπεύσεις μια χρόνια κούραση, μια χρόνια έλλειψη ενέργειας με το να κοιμάσαι περισσότερο και ακόμα και αν κοιμόσουν περισσότερο συνέχιζες να ξυπνάς νιώθοντας την ίδια εξάντληση;

7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας - Loukini Project- Ξεκούραση δεν είναι μόνο ο ύπνος. Μάθε όλα τα είδη ξεκούρασης.

Αυτό συμβαίνει επειδή όταν μιλάμε για ξεκούραση σκεφτόμαστε πάντα τον ύπνο αλλά αυτό δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ξεκούρασης που χρειαζόμαστε μέσα στη μέρα μας. Γι’ αυτό νιώθεις πως ενώ κοιμάσαι όσο πιστεύεις πως χρειάζεσαι να κοιμάσαι, αυτό δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Ο λόγος, όμως, που δεν έχει αποτέλεσμα είναι ότι δίνεις στον εαυτό σου μόνο τον ύπνο, ένα μικρό μέρος αυτού που εννοούμε ως ξεκούραση και δεν δίνεις στον εαυτό σου όλα τα υπόλοιπα είδη ξεκούρασης. Και τα χρειαζόμαστε όλα. Κάθε μέρα. 

Οι ειδικοί έχουν καταλήξει πως υπάρχουν εφτά διαφορετικά είδη ξεκούρασης:

  1. Σωματική
  2. Διανοητική
  3. Αισθητηριακή
  4. Δημιουργική
  5. Συναισθηματική
  6. Κοινωνική
  7. Πνευματική
7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας - Loukini Project- Ξεκούραση δεν είναι μόνο ο ύπνος. Μάθε όλα τα είδη ξεκούρασης.

Σε αυτό το επεισόδιο Loukini Project αναλύουμε το κάθε ένα είδος ξεκούρασης και μιλάμε για πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου την ξεκούραση που χρειάζεται.

 Έχουμε ανάγκη όλα τα είδη ξεκούρασης, αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε, για εσένα συγκεκριμένα επείγουν κάποια από αυτά. Ποια από τα 7 διαφορετικά είδη ξεκούρασης θα έλεγες πως είναι πιο επείγον να ασχοληθείς μαζί τους από σήμερα κιόλας; Βάλε τα είδη ξεκούρασης σε μια σειρά προτεραιότητας από το 1 ως το 7 για αυτή την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου. Τι χρειάζεσαι περισσότερο; Πού χρησιμοποιείς την περισσότερη ενέργεια μέσα στη μέρα;

Έχεις νιώσει ποτέ πως δεν έχεις όρεξη ή ενέργεια ή κίνητρο για να κάνεις το παραμικρό;

7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας - Loukini Project- Ξεκούραση δεν είναι μόνο ο ύπνος. Μάθε όλα τα είδη ξεκούρασης.

Σε αυτό το επεισόδιο Loukini Project μιλάμε για τα 7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου και πώς μπορείς να τα προσφέρεις στον εαυτό σου πρακτικά, για να νιώθεις και πάλι ενέργεια και χαρά όταν ξεκινάς μια καινούρια μέρα, για να νιώθεις και πάλι πάθος για τη ζωή!

7 είδη ξεκούρασης που χρειάζεται να μάθεις σήμερα κιόλας - Loukini Project- Ξεκούραση δεν είναι μόνο ο ύπνος. Μάθε όλα τα είδη ξεκούρασης.

Εδώ μπορείς να πάρεις μια γεύση από αυτό το επεισόδιο:


Ελπίζω να απολαύσετε το 29ο επεισόδιο και το δεύτερο επεισόδιο για τη νέα σεζόν!


Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου κάτι από όλα όσα ακούσετε να σας βοηθήσει πραγματικά.

Μπορείτε, αν θέλετε, να κάνετε share αυτό το podcast στα social media και φυσικά θα χαρώ πολύ να κάνετε subscribe (να εγγραφείτε) στο podcast στην εφαρμογή που το ακούτε για να βρίσκετε πολύ εύκολα κάθε φορά τα νέα επεισόδια. Μπορείτε να αφήσετε ένα review με πέντε αστεράκια στο Apple Podcasts, εάν σας άρεσε γιατί έτσι θα βοηθήσετε να διαδοθεί το Loukini Project και να μεγαλώσει η παρέα μας. Θα χαρώ πολύ να κάνετε download τα επεισόδια, να τα κατεβάζετε στο κινητό ή στο tablet, για να τα ακούτε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε.

Θα χαρώ πολύ να προτείνετε το podcast Loukini Project σε κάποιον φίλο σας ή σε όποιον θεωρείτε ότι μπορεί να επωφεληθεί ή σε όποιον θεωρείτε πως μπορεί να το βρει ενδιαφέρον.

Θα χαρώ να ακούσετε ξανά τα επεισόδια που σας ενδιαφέρουν και να μου στέλνετε μηνύματα με εντυπώσεις, σχόλια και ιδέες για θέματα που σας απασχολούν και που θα θέλατε να συζητήσουμε σε αυτό το podcast.


Πώς θα τα λέμε; Πώς θα επικοινωνούμε;

Σας περιμένω με μεγάλη μου χαρά στο γκρουπ στο FB: Loukini Project Podcast. Μέσα από αυτό το γκρουπ δημιουργούμε μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για την προσωπική ανάπτυξη και συζητάμε πολλά θέματα μέσα στην εβδομάδα.

Μπορείτε να κάνετε like και follow, να πατήσετε «μου αρέσει» και «να ακολουθώ» τη σελίδα Loukini στο Facebook.

Τα λέμε και μέσα από το Instagram! To Loukini Project στο Instagram μετονομάστηκε σε Loukia Mitsakou Coaching, γιατί εκτός από τα επεισόδια του podcast κάθε εβδομάδα θα μιλάμε και για πολλά ακόμα θέματα. Τα λέμε και μέσα από το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram loukiamitsakou!

Τα λέμε και μέσα από το Tik Tok, όπου θα μοιράζομαι μαζί σας καθημερινά βίντεο με σκοπό να προσφέρουν έμπνευση και ψυχική ενδυνάμωση.

Εδώ, στο www.loukini.gr , στην κατηγορία Loukini Project Podcast, θα βρίσκετε όλα τα podcasts και θα χαρώ να διαβάσετε όλα τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν και να αφήνετε σχόλιο!

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που έχετε δείξει μέχρι σήμερα στο Loukini Project! Είμαι πραγματικά ευγνώμων!


Κάνε subscribe για να μαθαίνεις πάντα για τα νέα επεισόδια!


Μπορείτε να δείτε τα θέματα των άλλων επεισοδίων του podcast Loukini Project εδώ.


Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας, τα σχόλιά σας, τις εμπειρίες σας πάνω στο θέμα και, φυσικά, τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να αναλύσουμε σε αυτό το podcast. 


Σας ευχαριστώ για όλα.

Είμαι ευγνώμων για την παρέα σας, για τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ που αγκαλιάζετε με τέτοιον τρόπο το Loukini Project!

Να προσέχετε τον εαυτό σας. Να σας αγαπάτε πολύ. Και να μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. 

Με αγάπη,

Λουκία Μητσάκου
Λουκίνι

Η Λουκία Μητσάκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης – Life Coach και απόφοιτος του τμήματος Life Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου για ατομικές συνεδρίες coaching.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.