Αρχική Loukini Project Podcast 7 τρόποι διαχείρισης άγχους (εν μέσω πανδημίας και μη)- Loukini Project

7 τρόποι διαχείρισης άγχους (εν μέσω πανδημίας και μη)- Loukini Project

από την Λουκία Μητσάκου
7 τρόποι διαχείρισης άγχους

Το πρώτο επεισόδιο του podcast Loukini Project είναι εδώ και έχει τίτλο «7 τρόποι διαχείρισης άγχους». 

Μήπως το άγχος που νιώθεις καταστρέφει την καθημερινότητά σου και κάνει κακό στις σχέσεις σου με τους άλλους;

Μήπως το άγχος σχετικά με την πανδημία είναι τόσο έντονο που δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς;

Το Loukini Project έχει ως σκοπό να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο με το να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Μπορείτε να ακολουθήσετε το Loukini Project σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts (αλλά και σε άλλες πλατφόρμες όπως Breaker, Pocket Casts, RadioPublic κτλ). Ας κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και ας μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. Αν δεν έχετε ακούσει το τρέιλερ, μπορείτε να το ακούσετε εδώ

Μπορείτε να ακούσετε εδώ το πρώτο επεισόδιο του podcast Loukini Project με τίτλο «7 τρόποι διαχείρισης άγχους»:

Το πρώτο επεισόδιο Loukini Project σε Spotify

Το πρώτο επεισόδιο Loukini Project σε Google Podcasts

Το πρώτο επεισόδιο Loukini Project σε Apple Podcasts


Μπορείτε να κατεβάσετε το πρώτο επεισόδιο του podcast Loukini Project με τίτλο «7 τρόποι διαχείρισης άγχους» στο κινητό ή το τάμπλετ (να κάνετε download το επεισόδιο) και να το ακούσετε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε. 


7 τρόποι διαχείρισης άγχους

Τι συζητήσαμε σε αυτό το podcast;

Συζητήσαμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος μας.

7 τρόποι διαχείρισης άγχους (Covid-19 και όχι μόνο) Πρώτο επεισόδιο podcast Loukini Project. Άγχος και στρες και πρακτικοί τρόποι για να το διαχειριστούμε. Θα μάθουμε πώς να κάνουμε το άγχος φίλο μας και όχι εχθρό μας.

Το πρώτο επεισόδιο του podcast Loukini Project μας βρίσκει στην δεύτερη καραντίνα, στο δεύτερο lockdown και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως διανύουμε ένα ιδιαιτέρως στρεσογόνο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό το λόγο, οι περισσότεροι βιώνουμε περισσότερο άγχος και είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβουμε τι νιώθουμε και να προσπαθήσουμε να μειώσουμε το άγχος μας, ώστε να μην χαλάει την καθημερινότητά μας. 

7 τρόποι διαχείρισης άγχους (Covid-19 και όχι μόνο) Πρώτο επεισόδιο podcast Loukini Project. Άγχος και στρες και πρακτικοί τρόποι για να το διαχειριστούμε. Θα μάθουμε πώς να κάνουμε το άγχος φίλο μας και όχι εχθρό μας.

Σε αυτό το επεισόδιο, θα γνωρίσουμε το άγχος μας, θα μιλήσουμε για το στρες εν γένει και θα μάθουμε πρακτικούς τρόπους για να το διαχειριστούμε και να το καταπολεμήσουμε.

Το άγχος είναι μέσα στη ζωή. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε στο 100% και δεν χρειάζεται να το αποφύγουμε, γιατί συχνά είναι βοηθητικό (Ναι! Και όμως!). 

Το ζήτημα είναι πώς μπορούμε να ζήσουμε μαζί του χωρίς να μας χαλάει την καθημερινότητά μας. Σε αυτό το επεισόδιο θα μάθουμε πώς να κάνουμε το άγχος φίλο μας και όχι εχθρό μας. 

7 τρόποι διαχείρισης άγχους (Covid-19 και όχι μόνο) Πρώτο επεισόδιο podcast Loukini Project. Άγχος και στρες και πρακτικοί τρόποι για να το διαχειριστούμε. Θα μάθουμε πώς να κάνουμε το άγχος φίλο μας και όχι εχθρό μας.

Ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι διαχείρισης άγχους που συζητήσαμε;

7 τρόποι διαχείρισης άγχους

Το 2020 είναι μια χρονιά που μας δίνει πολλά μαθήματα ως προς τη διαχείριση του άγχους και μας δίνει και ένα μάθημα που προσωπικά το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό. Ποιο είναι αυτό το μάθημα;
 

Ζω μια μέρα τη φορά, ζω μια μέρα τη φορά, ζω το σήμερα.

7 τρόποι διαχείρισης άγχους

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε το δεύτερο επεισόδιο!

Κάθε Τρίτη πρωί θα ανεβαίνει και ένα νέο επεισόδιο.


Ελπίζω να απολαύσετε το πρώτο επεισόδιο!

Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου κάτι από όλα όσα ακούσετε να σας βοηθήσει πραγματικά.

Θα χαρώ πολύ να προτείνετε το podcast Loukini Project σε κάποιον φίλο σας ή σε όποιον θεωρείτε ότι μπορεί να επωφεληθεί με κάποιον τρόπο από αυτό ή σε όποιον θεωρείτε πως μπορεί να το βρει ενδιαφέρον.

Μπορείτε, αν θέλετε, να κάνετε share αυτό το podcast στα social media και φυσικά θα χαρώ πολύ να κάνετε subscribe (να εγγραφείτε) στο podcast στην εφαρμογή που το ακούτε και να αφήσετε ένα review με πέντε αστεράκια στο Apple Podcasts, εάν σας άρεσε γιατί έτσι θα βοηθήσετε να διαδοθεί το Loukini Project και να μεγαλώσει η παρέα μας. Θα χαρώ πολύ να κάνετε download τα επεισόδια, να τα καταβάζετε στο κινητό ή στο tablet, για να τα ακούτε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε.


Πώς θα τα λέμε; Πώς θα επικοινωνούμε;

Σας περιμένω με μεγάλη μου χαρά στο γκρουπ στο FB: Loukini Project Podcast.

Κάνουμε κάτι πολύ ωραίο στο γκρουπ αυτό. Κάθε Πέμπτη, στις 7μιση το απόγευμα, ποστάρω το πόντκαστ της εβδομάδας, το ακούμε όλοι ταυτόχρονα, γράφουμε σχόλια, μιλάμε μεταξύ μας, μιλάτε μεταξύ σας. Εγώ θέτω ερωτήσεις που μπορείτε να απαντήσετε είτε εκείνη την ώρα είτε όποτε θέλετε είτε και καθόλου. Θεωρώ, όμως, πολύ σημαντικό να απαντήσετε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Μέσα από αυτό το γκρουπ δημιουργούμε μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για την προσωπική ανάπτυξη.
Loukini Project Podcast.

Μπορείτε να κάνετε like και follow, να πατήσετε «μου αρέσει» και «να ακολουθώ» τη σελίδα Loukini στο Facebook. 

Τα λέμε και μέσα από το Instagram Loukini Project! Ελάτε ελάτε! Τα λέμε και μέσα από το Instagram loukiamitsakou!

Εδώ, στο www.loukini.gr , στην κατηγορία Loukini Project Podcast, θα βρίσκετε όλα τα podcasts και αν γραφτείτε στο newsletter, θα λαμβάνετε email κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα νέο πόντακστ ή ένα νέο άρθρο. 

Εάν έχετε εγγραφεί στη λίστα αλλά δεν βρίσκετε το email, ελέγξτε τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα/ Spam και επιλέξτε «όχι spam» για να το βρίσκετε κάθε φορά στα Εισερχόμενα. Εάν δεν βρίσκετε το email ούτε στα spam, γραφτείτε και πάλι μήπως έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στην διεύθυνση email που αφήσατε την πρώτη φορά (μου έρχεται ειδοποίηση από το σύστημα αποστολής ότι εκατοντάδες email κάθε φορά δεν υπάρχουν).

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που έχετε δείξει στο Loukini Project!

Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας, τα σχόλιά σας, τις εμπειρίες σας πάνω στο θέμα και, φυσικά, τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να αναλύσουμε σε αυτό το podcast. 

Σας ευχαριστώ για όλα.
Είμαι ευγνώμων για την παρέα σας.
Να προσέχετε τον εαυτό σας. Να σας αγαπάτε πολύ. Και να μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. 

Με αγάπη,

Λουκία Μητσάκου
Λουκίνι


Η Λουκία Μητσάκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και απόφοιτος του τμήματος Life Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Σας είπα το αγαπημένο μάθημα που μου έμαθε το 2020, ε;

ΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗ ΦΟΡΑ

7 τρόποι διαχείρισης άγχους

Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΓΙΑΒΙΔΗΣ 25/11/2020 - 18:19

πολύ καλό Λουκία!! απλά, κατανοητά, μεταδοτικό! εξαιρετικά!!! αναμένουμε το επόμενο!
υ.γ. και η φωνή σου…!! 🙂

Απάντηση
Λουκία Μητσάκου 28/11/2020 - 15:39

Γιώργο μου! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια! Είναι τόσο σημαντικό για εμένα!

Απάντηση
Ελενη 25/11/2020 - 00:45

Το ένοιωσα σαν ένα γλυκό χαδι στο μάγουλο, έτσι να ταιριάζει με τη φωνή σου.ειμαι ηλικιακά πολύ μεγαλύτερη, και λίγο πολύ όσα άκουσα δεν ηταν κάτι καινούργιο, τάχα βρει όλα αυτά εμπειρικά προσπαθώντας να αντέξω στα δύσκολα. Μου ταβαλες όμως σε μια σειρά, έτσι απλά και γλυκά, και χαίρομαι που σε γνώρισα και που θα σ ακούω, λουκινι γλυκουλινι, φιλί καληνυχτα ?

Απάντηση
Λουκία Μητσάκου 25/11/2020 - 12:47

Ελένη μου! Δεν ξέρεις πόσο με συγκινούν τα λόγια σου! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου! Χαίρομαι πολύ που γνωριστήκαμε! Ελπίζω να τα λέμε! Να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου και σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

Απάντηση

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.