Αρχική Loukini Project Podcast Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία – Διαχείριση χρόνου – Loukini Project

Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία – Διαχείριση χρόνου – Loukini Project

από την Λουκία Μητσάκου
Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία (deadline) - διαχείριση χρόνου (time management) - Loukini Project Podcast επεισόδιο 14

Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία- διαχείριση χρόνου

Μήπως νιώθεις συνέχεια πως δεν προλαβαίνεις και οι προθεσμίες  τρέχουν και εσύ αγχώνεσαι; Τότε αυτό το επεισόδιο Loukini Project είναι για εσένα.

Σε αυτό το επεισόδιο θα επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τις προθεσμίες (deadlines). Είναι οι προθεσμίες κάτι κακό ή μπορούν να μας βοηθήσουν; Θα μιλήσουμε για πρακτικούς τρόπους που μας βοηθούν να διαχειριστούμε μια προθεσμία αποτελεσματικά και χωρίς άγχος.

Το Loukini Project έχει ως σκοπό να κάνει τον κόσμο καλύτερο με το να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Μπορείτε να ακολουθήσετε το Loukini Project σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts (αλλά και σε άλλες πλατφόρμες όπως Breaker, Pocket Casts, RadioPublic). Ας κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και ας μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. 

Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο Νο 14 εδώ:

Το δέκατο τέταρτο επεισόδιο Loukini Project σε Spotify

Το δέκατο τέταρτο επεισόδιο Loukini Project σε Apple Podcasts

Το δέκατο τέταρτο επεισόδιο Loukini Project σε Google Podcast


Μπορείτε να κατεβάσετε το επεισόδιο No 14 του podcast Loukini Project με τίτλο «Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία- διαχείριση χρόνου»  και να το ακούσετε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε. 


Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία- διαχείριση χρόνου

Τι συζητήσαμε σε αυτό το podcast;

Εσένα οι προθεσμίες σε αγχώνουν;

Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία (deadline) - διαχείριση χρόνου (time management) -  Loukini Project Podcast επεισόδιο 14

Είναι οι προθεσμίες κάτι κακό ή μπορούν να μας βοηθήσουν; Σε τι μας βοηθάνε;
Ας επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τις προθεσμίες.

Οι προθεσμίες μας βοηθούν να οργανώσουμε καλύτερα τον χρόνο μας, να θέσουμε προτεραιότητες στη ζωή μας, να κάνουμε κάτι ακόμα και όταν δεν έχουμε όρεξη να το κάνουμε. Μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα το δουλεύαμε συνέχεια μέχρι να νιώσουμε πως είναι έτοιμο, μέχρι να νιώσουμε πως είναι τέλειο. Μας γλιτώνουν χρόνο. Μας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο μας. Αν δεν είχαμε προθεσμίες, είναι πολύ πιθανό να μην είχαμε κάνει τίποτα απολύτως από τα πράγματα που έχουμε κάνει.

Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία (deadline) - διαχείριση χρόνου (time management) -  Loukini Project Podcast επεισόδιο 14

Σε αυτό το επεισόδιο θα μιλήσουμε για 7 πρακτικούς τρόπους που μας βοηθούν να διαχειριστούμε μια προθεσμία αποτελεσματικά και χωρίς άγχος.

Θα μιλήσουμε για τεχνικές διαχείρισης χρόνου (time management), που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας.

Εσύ ξέρεις να ζητάς βοήθεια, όταν το χρειάζεσαι;

Τι σχέση έχουν οι προτεραιότητες που θέτω εγώ με όλα αυτά;

Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία (deadline) - διαχείριση χρόνου (time management) -  Loukini Project Podcast επεισόδιο 14

Υπάρχει τελικά multi tasking; Είναι εφικτό; Πόσο μας βοηθάει;

Μυστικά για να διαχειριστείς μια προθεσμία (deadline) - διαχείριση χρόνου (time management) -  Loukini Project Podcast επεισόδιο 14

Εσύ συνηθίζεις να γράφεις στην ατζέντα σου όσα πρέπει να ολοκληρώσεις και έχουν προθεσμία;

Τι σημαίνει η έκφραση «τρώω το βάτραχό μου» και τι σχέση έχει με τον Mark Twain και τη διαχείριση χρόνου;

Πώς μπορώ να θέσω μόνος μου μια προθεσμία, την οποία να ακολουθήσω τελικά και να πετύχω το στόχο μου;

Θα το επαναλάβω ξανά:

«Εάν δεν θέσεις τις προτεραιότητες σου, θα τις θέσει κάποιος άλλος για εσένα». 


Ελπίζω να απολαύσετε το δέκατο τέταρτο επεισόδιο!

Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου κάτι από όλα όσα ακούσετε να σας βοηθήσει πραγματικά.

Θα χαρώ πολύ να προτείνετε γενικότερα το podcast Loukini Project σε κάποιον φίλο σας ή σε όποιον θεωρείτε ότι μπορεί να επωφεληθεί ή σε όποιον θεωρείτε πως μπορεί να το βρει ενδιαφέρον.

Μπορείτε, αν θέλετε, να κάνετε share αυτό το podcast στα social media και φυσικά θα χαρώ πολύ να κάνετε subscribe (να εγγραφείτε) στο podcast στην εφαρμογή που το ακούτε και να αφήσετε ένα review με πέντε αστεράκια στο Apple Podcasts, εάν σας άρεσε γιατί έτσι θα βοηθήσετε να διαδοθεί το Loukini Project και να μεγαλώσει η παρέα μας.


Πώς θα τα λέμε; Πώς θα επικοινωνούμε;

Σας περιμένω με μεγάλη μου χαρά στο γκρουπ στο FB: Loukini Project Podcast.

Κάνουμε κάτι πολύ ωραίο στο γκρουπ αυτό. Κάθε Πέμπτη, στις 7μιση το απόγευμα, ποστάρω το πόντκαστ της εβδομάδας, το ακούμε όλοι ταυτόχρονα, γράφουμε σχόλια, μιλάμε μεταξύ μας, μιλάτε μεταξύ σας. Εγώ θέτω ερωτήσεις που μπορείτε να απαντήσετε είτε εκείνη την ώρα είτε όποτε θέλετε είτε και καθόλου. Θεωρώ, όμως, πολύ σημαντικό να απαντήσετε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Μέσα από αυτό το γκρουπ δημιουργούμε μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για την προσωπική ανάπτυξη.
Loukini Project Podcast.

Μπορείτε να κάνετε like, να πατήσετε «μου αρέσει» και να ακολουθήσετε τη σελίδα Loukini στο Facebook. 

Τα λέμε και μέσα από το Instagram Loukini Project! Είναι φρέσκο φρέσκο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Ελάτε ελάτε! Τα λέμε και μέσα από το Instagram loukiamitsakou!

Εδώ, στο www.loukini.gr , στην κατηγορία Loukini Project Podcast, θα βρίσκετε όλα τα podcasts και αν γραφτείτε στο newsletter, θα λαμβάνετε email κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα νέο πόντακστ ή ένα νέο άρθρο. 

Εάν έχετε εγγραφεί στη λίστα αλλά δεν βρίσκετε το email, ελέγξτε τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα/ Spam και επιλέξτε «όχι spam» για να το βρίσκετε κάθε φορά στα Εισερχόμενα. Εάν δεν βρίσκετε το email ούτε στα spam, γραφτείτε και πάλι μήπως έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στην διεύθυνση email που αφήσατε την πρώτη φορά (μου έρχεται ειδοποίηση από το σύστημα αποστολής ότι εκατοντάδες email κάθε φορά δεν υπάρχουν).

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που έχετε δείξει μέχρι σήμερα στο Loukini Project!


Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας, τα σχόλιά σας, τις εμπειρίες σας πάνω στο θέμα και, φυσικά, τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να αναλύσουμε σε αυτό το podcast. 

Σας ευχαριστώ για όλα.
Είμαι ευγνώμων για την παρέα σας, για τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ που αγκαλιάζετε με τέτοιον τρόπο το Loukini Project!
Να προσέχετε τον εαυτό σας. Να σας αγαπάτε πολύ. Και να μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. 

Με αγάπη,

Λουκία Μητσάκου
Λουκίνι

Η Λουκία Μητσάκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και απόφοιτος του τμήματος Life Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.