Αρχική Loukini Project Podcast Προσαρμοστικότητα: 7 τρόποι για να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου – Loukini Project

Προσαρμοστικότητα: 7 τρόποι για να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου – Loukini Project

από την Λουκία Μητσάκου
7 τρόποι για να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου- πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές; - Προσαρμοστικότητα- Loukini Project Podcast

Προσαρμοστικότητα: 7 τρόποι για να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου- πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές;

Εσύ πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές και σε νέες συνθήκες; Σε τι μας ωφελεί η προσαρμοστικότητα; Σε αυτό το επεισόδιο Loukini Project μιλάμε για 7 πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου, γιατί η προσαρμοστικότητα είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται, εξασκείται και βελτιώνεται. 

Το Loukini Project έχει ως σκοπό να κάνει τον κόσμο καλύτερο με το να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Μπορείτε να ακολουθήσετε το Loukini Project σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts (αλλά και σε άλλες πλατφόρμες όπως Breaker, Pocket Casts, RadioPublic). Ας κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και ας μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε.

Μπορείς να ακούσεις το επεισόδιο Νο 30 εδώ:

Το 30ο επεισόδιο Loukini Project σε Spotify

Το 30ο επεισόδιο Loukini Project σε Apple Podcasts

Το 30ο επεισόδιο Loukini Project σε Google Podcast


Μπορείτε να κάνετε subscribe στην εφαρμογή που το ακούτε για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια!


Μπορείτε να κατεβάσετε το επεισόδιο No 30 του podcast Loukini Project με τίτλο «7 τρόποι για να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου- πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές;» (να κάνετε download το επεισόδιο) και να το ακούσετε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε.


Προσαρμοστικότητα: 7 τρόποι για να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου- πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές;

Τι συζητήσαμε σε αυτό το podcast;

Εσύ πόσο προσαρμοστικός/προσαρμοστική είσαι απέναντι στις αλλαγές και τις εξελίξεις; Αν έμαθε κάτι ο τελευταίος χρόνος που ζούμε είναι πως πρέπει να έχουμε την ικανότητα να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές όσο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά γίνεται. Μάθαμε πως οι αλλαγές είναι κομμάτι της ζωής και δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε. Και δεν πρέπει να τις αποφύγουμε, γιατί με αυτόν τον τρόπο εξελισσόμαστε, μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας και μπορούμε να βρούμε τον τρόπο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να φτάσουμε. 

Ο Δαρβίνος είχε πει κάτι εξαιρετικά σημαντικό που πρέπει να έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας. «Δεν είναι το πιο δυνατό είδος αυτό που επιβιώνει ούτε το πιο έξυπνο αλλά αυτό που είναι πιο προσαρμοστικό στην αλλαγή». Είναι, επομένως, εξαιρετικά σημαντικό και για την επιβίωση μας αλλά και για την εξέλιξη μας και την επίτευξη των στόχων μας να είμαστε προσαρμοστικοί. Η προσαρμοστικότητα είναι το κλειδί.

7 τρόποι για να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου- πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές; - Προσαρμοστικότητα- Loukini Project Podcast

Εσύ πόσο προσαρμοστικός θα έλεγες πως είσαι σε μία κλίμακα από το 1 ως το 10; 

Σε αυτό το επεισόδιο Loukini Project μιλάμε για 7 πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητα, γιατί η προσαρμοστικότητα είναι μια δεξιότητα που μαθαίνεται, εξασκείται και βελτιώνεται.

Άλλαξε τον τρόπο σκέψης «Εγώ έτσι ξέρω, έτσι κάνω, πάντα έτσι το έκανα, πάντα έτσι φερόμουν, πάντα έτσι δούλευα, πάντα έτσι διάβαζα, πάντα έτσι ζούσα». Πρέπει να απαλλαγείς από αυτή τη νοοτροπία. 

Ρίσκαρε περισσότερο. Εάν δεν είσαι λάτρης του ρίσκου και θέλεις να παίρνεις αποφάσεις που θεωρείς απόλυτα ασφαλείς, ξανασκέψου το, γιατί το να μην ρισκάρεις ποτέ είναι το μεγαλύτερο ρίσκο από όλα. Γιατί έτσι ποτέ δεν θα φτάσεις εκεί που θέλεις να φτάσεις.

7 τρόποι για να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου- πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές; - Προσαρμοστικότητα- Loukini Project Podcast

Να αγαπάς να μαθαίνεις. Η αγάπη για μάθηση είναι από τις πιο ισχυρές ενδείξεις για το πόσο προσαρμοστικός είναι ένας άνθρωπος.

Θέλεις να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου και να ανταποκρίνεσαι πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά στις αλλαγές; 

Τότε αυτό το επεισόδιο είναι για σένα!

7 τρόποι για να βελτιώσεις την προσαρμοστικότητά σου- πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι στις αλλαγές; - Προσαρμοστικότητα- Loukini Project Podcast


Εδώ μπορείς να πάρεις μια γεύση από αυτό το επεισόδιο:


Ελπίζω να απολαύσετε το 30ο επεισόδιο και το τρίτο επεισόδιο για την 2η σεζόν!


Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου κάτι από όλα όσα ακούσετε να σας βοηθήσει πραγματικά.

Μπορείτε, αν θέλετε, να κάνετε share αυτό το podcast στα social media και φυσικά θα χαρώ πολύ να κάνετε subscribe (να εγγραφείτε) στο podcast στην εφαρμογή που το ακούτε για να βρίσκετε πολύ εύκολα κάθε φορά τα νέα επεισόδια. Μπορείτε να αφήσετε ένα review με πέντε αστεράκια στο Apple Podcasts, εάν σας άρεσε γιατί έτσι θα βοηθήσετε να διαδοθεί το Loukini Project και να μεγαλώσει η παρέα μας. Θα χαρώ πολύ να κάνετε download τα επεισόδια, να τα κατεβάζετε στο κινητό ή στο tablet, για να τα ακούτε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε.

Θα χαρώ πολύ να προτείνετε το podcast Loukini Project σε κάποιον φίλο σας ή σε όποιον θεωρείτε ότι μπορεί να επωφεληθεί ή σε όποιον θεωρείτε πως μπορεί να το βρει ενδιαφέρον.

Θα χαρώ να ακούσετε ξανά τα επεισόδια που σας ενδιαφέρουν και να μου στέλνετε μηνύματα με εντυπώσεις, σχόλια και ιδέες για θέματα που σας απασχολούν και που θα θέλατε να συζητήσουμε σε αυτό το podcast.


Πώς θα τα λέμε; Πώς θα επικοινωνούμε;

Σας περιμένω με μεγάλη μου χαρά στο γκρουπ στο FB: Loukini Project Podcast. Μέσα από αυτό το γκρουπ δημιουργούμε μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για την προσωπική ανάπτυξη και συζητάμε πολλά θέματα μέσα στην εβδομάδα.

Μπορείτε να κάνετε like και follow, να πατήσετε «μου αρέσει» και «να ακολουθώ» τη σελίδα Loukini στο Facebook.

Τα λέμε και μέσα από το Instagram! To Loukini Project στο Instagram μετονομάστηκε σε Loukia Mitsakou Coaching, γιατί εκτός από τα επεισόδια του podcast κάθε εβδομάδα θα μιλάμε και για πολλά ακόμα θέματα. Τα λέμε και μέσα από το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram loukiamitsakou!

Τα λέμε και μέσα από το Tik Tok, όπου θα μοιράζομαι μαζί σας καθημερινά βίντεο με σκοπό να προσφέρουν έμπνευση και ψυχική ενδυνάμωση.

Εδώ, στο www.loukini.gr , στην κατηγορία Loukini Project Podcast, θα βρίσκετε όλα τα podcasts και θα χαρώ να διαβάσετε όλα τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν και να αφήνετε σχόλιο!

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που έχετε δείξει μέχρι σήμερα στο Loukini Project! Είμαι πραγματικά ευγνώμων!


Κάνε subscribe για να μαθαίνεις πάντα για τα νέα επεισόδια!


Μπορείτε να δείτε τα θέματα των άλλων επεισοδίων του podcast Loukini Project εδώ.


Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας, τα σχόλιά σας, τις εμπειρίες σας πάνω στο θέμα και, φυσικά, τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να αναλύσουμε σε αυτό το podcast. 


Σας ευχαριστώ για όλα.

Είμαι ευγνώμων για την παρέα σας, για τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ που αγκαλιάζετε με τέτοιον τρόπο το Loukini Project!

Να προσέχετε τον εαυτό σας. Να σας αγαπάτε πολύ. Και να μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. 

Με αγάπη,

Λουκία Μητσάκου
Λουκίνι

Η Λουκία Μητσάκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης – Life Coach και απόφοιτος του τμήματος Life Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου για ατομικές συνεδρίες coaching.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.