Αρχική Loukini Project Podcast Περιοριστικές πεποιθήσεις – Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου – Loukini Project

Περιοριστικές πεποιθήσεις – Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου – Loukini Project

από την Λουκία Μητσάκου
Περιοριστικές πεποιθήσεις - Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου- Limiting beliefs- Loukini Project επεισόδιο 13.

Περιοριστικές πεποιθήσεις – Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου

Μήπως έχεις παρατηρήσει κάποια κοινά μοτίβα στη ζωή σου; Μήπως νιώθεις πως κολλάς συχνά σε μια δουλειά που δεν σου προσφέρει καμία ευχαρίστηση; Μήπως νιώθεις πως κάνεις σχέση συνέχεια με τον ίδιο άνθρωπο; Μήπως εμφανίζονται εμπόδια στην καριέρα σου συνεχώς; Κατά πάσα πιθανότητα, έχει να κάνει με τον τρόπο που σκέφτεσαι και με αυτό που πιστεύεις ασυνείδητα. Με άλλα λόγια, με τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις.

Περιοριστικές πεποιθήσεις - Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου- Limiting beliefs- Loukini Project επεισόδιο 13.

 Το Loukini Project έχει ως σκοπό να κάνει τον κόσμο καλύτερο με το να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Μπορείτε να ακολουθήσετε το Loukini Project σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts (αλλά και σε άλλες πλατφόρμες όπως Breaker, Pocket Casts, RadioPublic). Ας κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και ας μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. 

Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο Νο 13 εδώ:


Το δέκατο τρίτο επεισόδιο Loukini Project σε Spotify

Το δέκατο τρίτο επεισόδιο Loukini Project σε Apple Podcasts

Το δέκατο τρίτο επεισόδιο Loukini Project σε Google Podcast


Μπορείτε να κατεβάσετε το επεισόδιο No 13 του podcast Loukini Project με τίτλο «Περιοριστικές πεποιθήσεις – Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου»  και να το ακούσετε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε. 


«Περιοριστικές πεποιθήσεις – Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου» 

Τι συζητήσαμε σε αυτό το podcast;

Τι είναι οι περιοριστικές πεποιθήσεις; (limiting beliefs τις λέμε στα αγγλικά)

Είναι πεποιθήσεις που έχουμε για τον εαυτό μας, για τους άλλους, για τον κόσμο και τη ζωή εν γένει που μας περιορίζουν, που δεν μας αφήνουν να ζήσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.

Είναι μια ιστορία που έχω συνηθίσει να λέω στον εαυτό μου που με κρατάει πίσω από το να γίνω αυτός που θέλω να γίνω, αυτός που μπορώ να γίνω. 

Πώς προέκυψαν αυτές οι πεποιθήσεις; 

Ποια είναι μερικά παραδείγματα περιοριστικών πεποιθήσεων που μας κρατάνε πίσω;

«Δεν μου αξίζει μια καλή σχέση»

«Όλοι οι καλοί είναι πιασμένοι»

«Πολλά λεφτά βγάζουν μόνο οι κακοί άνθρωποι, πλούσιοι γίνονται μόνο οι απατεώνες»

«Κανείς δεν βγάζει λεφτά κάνοντας αυτό που αγαπάει, αυτά τα κάνουμε μόνο για χόμπι»

«Θα με κρίνουν»

«Δεν μπορώ να το κάνω αυτό»

«Δεν αξίζω»

Έχουμε όλοι περιοριστικές πεποιθήσεις; (Ναι!)

Μπορούν να αλλάξουν αυτές οι πεποιθήσεις; (Φυσικά!)

Περιοριστικές πεποιθήσεις - Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου- Limiting beliefs- Loukini Project επεισόδιο 13.

Πώς μπορώ να εντοπίσω τις δικές μου περιοριστικές πεποιθήσεις;

Τι μπορώ να κάνω αφού τις εντοπίσω, για να απαλλαγώ από αυτές;

Πόσο θα αλλάξει η ζωή μου, εάν απαλλαγώ από περιοριστικές πεποιθήσεις που με κρατάνε πίσω; (Πολύ, απίστευτα πολύ, όσο δεν πάει το μυαλό σου, όσο δεν φαντάζεσαι)

Περιοριστικές πεποιθήσεις - Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου- Limiting beliefs- Loukini Project επεισόδιο 13.
Whether you think you can or you think you can’t, you’re right

Σε αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε για τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις, πώς μπορούμε να τις εντοπίσουμε αλλά και πώς να απαλλαγούμε από αυτές μέσα από έξι βήματα (αλλά και πρακτικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις).

Μπορούμε να πετύχουμε πολλά, αν αφήσουμε πίσω μας ό,τι μας μπλοκάρει. Μπορούμε να πετάξουμε, αν απαλλαγούμε από ό,τι μας βαραίνει.

Εσύ είσαι έτοιμος/η να απαλλαγείς από τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις και να ζήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι;

Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις σύμφωνα με τις (άπειρες) δυνατότητές σου;

Εάν είσαι, τότε αυτό το επεισόδιο θα σε βοηθήσει πολύ.

Περιοριστικές πεποιθήσεις - Πώς αυτό που πιστεύεις μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου- Limiting beliefs- Loukini Project επεισόδιο 13.

Ελπίζω να απολαύσετε το δέκατο τρίτο επεισόδιο!

Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου κάτι από όλα όσα ακούσετε να σας βοηθήσει πραγματικά.

Θα χαρώ πολύ να προτείνετε γενικότερα το podcast Loukini Project σε κάποιον φίλο σας ή σε όποιον θεωρείτε ότι μπορεί να επωφεληθεί ή σε όποιον θεωρείτε πως μπορεί να το βρει ενδιαφέρον.

Μπορείτε, αν θέλετε, να κάνετε share αυτό το podcast στα social media και φυσικά θα χαρώ πολύ να κάνετε subscribe (να εγγραφείτε) στο podcast στην εφαρμογή που το ακούτε και να αφήσετε ένα review με πέντε αστεράκια στο Apple Podcasts, εάν σας άρεσε γιατί έτσι θα βοηθήσετε να διαδοθεί το Loukini Project και να μεγαλώσει η παρέα μας.


Πώς θα τα λέμε; Πώς θα επικοινωνούμε;

Σας περιμένω με μεγάλη μου χαρά στο γκρουπ στο FB: Loukini Project Podcast.

Κάνουμε κάτι πολύ ωραίο στο γκρουπ αυτό. Κάθε Πέμπτη, στις 7μιση το απόγευμα, ποστάρω το πόντκαστ της εβδομάδας, το ακούμε όλοι ταυτόχρονα, γράφουμε σχόλια, μιλάμε μεταξύ μας, μιλάτε μεταξύ σας. Εγώ θέτω ερωτήσεις που μπορείτε να απαντήσετε είτε εκείνη την ώρα είτε όποτε θέλετε είτε και καθόλου. Θεωρώ, όμως, πολύ σημαντικό να απαντήσετε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Μέσα από αυτό το γκρουπ δημιουργούμε μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για την προσωπική ανάπτυξη.
Loukini Project Podcast.

Μπορείτε να κάνετε like, να πατήσετε «μου αρέσει» και να ακολουθήσετε τη σελίδα Loukini στο Facebook. 

Τα λέμε και μέσα από το Instagram Loukini Project! Είναι φρέσκο φρέσκο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Ελάτε ελάτε! Τα λέμε και μέσα από το Instagram loukiamitsakou!

Εδώ, στο www.loukini.gr , στην κατηγορία Loukini Project Podcast, θα βρίσκετε όλα τα podcasts και αν γραφτείτε στο newsletter, θα λαμβάνετε email κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα νέο πόντακστ ή ένα νέο άρθρο. 

Εάν έχετε εγγραφεί στη λίστα αλλά δεν βρίσκετε το email, ελέγξτε τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα/ Spam και επιλέξτε «όχι spam» για να το βρίσκετε κάθε φορά στα Εισερχόμενα. Εάν δεν βρίσκετε το email ούτε στα spam, γραφτείτε και πάλι μήπως έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στην διεύθυνση email που αφήσατε την πρώτη φορά (μου έρχεται ειδοποίηση από το σύστημα αποστολής ότι εκατοντάδες email κάθε φορά δεν υπάρχουν).

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που έχετε δείξει μέχρι σήμερα στο Loukini Project!


Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας, τα σχόλιά σας, τις εμπειρίες σας πάνω στο θέμα και, φυσικά, τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να αναλύσουμε σε αυτό το podcast. 

Σας ευχαριστώ για όλα.
Είμαι ευγνώμων για την παρέα σας, για τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ που αγκαλιάζετε με τέτοιον τρόπο το Loukini Project!
Να προσέχετε τον εαυτό σας. Να σας αγαπάτε πολύ. Και να μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. 

Με αγάπη,

Λουκία Μητσάκου
Λουκίνι

Η Λουκία Μητσάκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και απόφοιτος του τμήματος Life Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

4 Σχόλια

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΜΠΕΝΑΚΗ 05/03/2021 - 12:32

Θελω πολυ να σε παρακολουθησω

Απάντηση
ΜΑΡΙΑ 28/02/2021 - 11:12

Ευγνώμων που με ενεργοποιείς !!! Υπέροχο μοίρασμα!!!

Απάντηση
Λουκία Μητσάκου 01/03/2021 - 12:44

Μαρία μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Δεν ξέρεις πόση χαρά μου δίνεις!

Απάντηση
Μαρια 24/02/2021 - 21:59

Αναστασια μου σε ευχαριστω ….Το μοιρασμα για τις πεποιθησεις με οδηγησε σε δραση για αλλαγη κ αισιοδοξια. Ευγνωμων

Απάντηση

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.