Αρχική Loukini Project Podcast Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος πρώτο- Loukini Project

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος πρώτο- Loukini Project

από την Λουκία Μητσάκου
Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος πρώτο- Loukini Project- Επεισόδιο 16- Ύπνος- Daily habits

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Πόσο σημαντικές είναι οι καθημερινές μας συνήθειες και πόσο μεγάλο αντίκτυπο μπορούν να έχουν στη ζωή μας;

Σε αυτό το επεισόδιο Loukini Project μιλάμε για καθημερινές συνήθειες που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο και επικεντρωνόμαστε στο θέμα του ύπνου. 

Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμούμε πόση μεγάλη διαφορά κάνουν στη ζωή μας οι καθημερινές συνήθεις, πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχουν στην ποιότητα της ζωής μας αυτά που κάνουμε κάθε μέρα.

Το Loukini Project έχει ως σκοπό να κάνει τον κόσμο καλύτερο με το να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Μπορείτε να ακολουθήσετε το Loukini Project σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts (αλλά και σε άλλες πλατφόρμες όπως Breaker, Pocket Casts, RadioPublic). Ας κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και ας μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε.

Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο Νο 16 εδώ:

Το δέκατο έκτο επεισόδιο Loukini Project σε Spotify

Το δέκατο έκτο επεισόδιο Loukini Project σε Apple Podcasts

Το δέκατο έκτο επεισόδιο Loukini Project σε Google Podcast


Μπορείτε να κατεβάσετε το επεισόδιο No 16 του podcast Loukini Project με τίτλο «Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος πρώτο» (να κάνετε download το επεισόδιο) και να το ακούσετε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε. 


Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος πρώτο

Τι συζητήσαμε σε αυτό το podcast;

Πόση σημασία δίνεις εσύ στα πράγματα που κάνεις κάθε μέρα; Έχεις σκεφτεί ποτέ πόση μεγάλη διαφορά κάνουν στη ζωή σου; Οι περισσότεροι έχουμε καθημερινές συνήθειες που τις κάνουμε μηχανικά, χωρίς να αναλογιστούμε πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχουν στη ζωή μας.

Μπορώ να βελτιώσω τη ζωή μου αλλάζοντας κάποιες συνήθειες και υιοθετώντας συνήθειες που μου κάνουν καλό; Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Χωρίς καμία αμφιβολία, ΝΑΙ.

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος πρώτο- Loukini Project- Επεισόδιο 16- Ύπνος- Daily habits

Σε αυτό το επεισόδιο Loukini Project μιλάμε για καθημερινές συνήθειες που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή και επικεντρωνόμαστε στο θέμα του ύπνου.

Εσύ πόσες ώρες κοιμάσαι; Κοιμάσαι όσες ώρες χρειάζεσαι πραγματικά;

Τι ώρα ξυπνάς;

Ποια είναι η βραδινή ρουτίνα σου; Τι κάνεις πριν κοιμηθείς;

Τι κάνεις πριν κοιμηθείς για να εξασφαλίσεις καλή ποιότητα ύπνου και να ξεκουραστείς πραγματικά;

Πόσες ώρες πριν κοιμηθείς είναι το τελευταίο σου γεύμα; 

Μήπως κοιμάσαι αμέσως αφού σταματήσεις  να βλέπεις την οθόνη της τηλεόρασης και του υπολογιστή ή σε παίρνει ο ύπνος με την τηλεόραση αναμμένη; 

Χρησιμοποιείς το κρεβάτι σου για ύπνο και χαλάρωση και ξεκούραση ή μήπως το χρησιμοποιείς και για να τρως και για να βλέπεις τηλεόραση και για να δουλεύεις;

Σε αυτό το επεισόδιο μιλάμε για το πώς επιδρά στη ζωή μας κάθε μία από αυτές τις μικρές συνήθειες που έχουν να κάνουν με τον ύπνο και ποιες συνήθειες μπορούμε να υιοθετήσουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα της μέρας μας – άρα και της ζωής μας.

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος πρώτο- Loukini Project- Επεισόδιο 16- Ύπνος- Daily habits

ΔΩΡΟ: Μπορείς να κατεβάσεις αυτό το pdf που έφτιαξα για το θέμα που συζητάμε, για να σε βοηθήσει στην παρατήρηση των συνηθειών σου σε σχέση με τον ύπνο.


Ελπίζω να απολαύσετε το δέκατο έκτο επεισόδιο!

Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου κάτι από όλα όσα ακούσετε να σας βοηθήσει πραγματικά.

Θα χαρώ πολύ να προτείνετε γενικότερα το podcast Loukini Project σε κάποιον φίλο σας ή σε όποιον θεωρείτε ότι μπορεί να επωφεληθεί ή σε όποιον θεωρείτε πως μπορεί να το βρει ενδιαφέρον.

Μπορείτε, αν θέλετε, να κάνετε share αυτό το podcast στα social media και φυσικά θα χαρώ πολύ να κάνετε subscribe (να εγγραφείτε) στο podcast στην εφαρμογή που το ακούτε και να αφήσετε ένα review με πέντε αστεράκια στο Apple Podcasts, εάν σας άρεσε γιατί έτσι θα βοηθήσετε να διαδοθεί το Loukini Project και να μεγαλώσει η παρέα μας. Θα χαρώ πολύ να κάνετε download τα επεισόδια, να τα καταβάζετε στο κινητό ή στο tablet, για να τα ακούτε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε.


Πώς θα τα λέμε; Πώς θα επικοινωνούμε;

Σας περιμένω με μεγάλη μου χαρά στο γκρουπ στο FB: Loukini Project Podcast.

Κάνουμε κάτι πολύ ωραίο στο γκρουπ αυτό. Κάθε Πέμπτη, στις 7μιση το απόγευμα, ποστάρω το πόντκαστ της εβδομάδας, το ακούμε όλοι ταυτόχρονα, γράφουμε σχόλια, μιλάμε μεταξύ μας, μιλάτε μεταξύ σας. Εγώ θέτω ερωτήσεις που μπορείτε να απαντήσετε είτε εκείνη την ώρα είτε όποτε θέλετε είτε και καθόλου. Θεωρώ, όμως, πολύ σημαντικό να απαντήσετε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Μέσα από αυτό το γκρουπ δημιουργούμε μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για την προσωπική ανάπτυξη.
Loukini Project Podcast.

Μπορείτε να κάνετε like και follow, να πατήσετε «μου αρέσει» και «να ακολουθώ» τη σελίδα Loukini στο Facebook. 

Τα λέμε και μέσα από το Instagram Loukini Project! Ελάτε ελάτε! Τα λέμε και μέσα από το Instagram loukiamitsakou!

Εδώ, στο www.loukini.gr , στην κατηγορία Loukini Project Podcast, θα βρίσκετε όλα τα podcasts και αν γραφτείτε στο newsletter, θα λαμβάνετε email κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα νέο πόντακστ ή ένα νέο άρθρο. 

Εάν έχετε εγγραφεί στη λίστα αλλά δεν βρίσκετε το email, ελέγξτε τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα/ Spam και επιλέξτε «όχι spam» για να το βρίσκετε κάθε φορά στα Εισερχόμενα. Εάν δεν βρίσκετε το email ούτε στα spam, γραφτείτε και πάλι μήπως έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στην διεύθυνση email που αφήσατε την πρώτη φορά (μου έρχεται ειδοποίηση από το σύστημα αποστολής ότι εκατοντάδες email κάθε φορά δεν υπάρχουν).

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που έχετε δείξει μέχρι σήμερα στο Loukini Project!


Μπορείτε να δείτε τα θέματα των προηγούμενων επεισοδίων του podcast Loukini Project εδώ.

Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας, τα σχόλιά σας, τις εμπειρίες σας πάνω στο θέμα και, φυσικά, τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να αναλύσουμε σε αυτό το podcast. 


Σας ευχαριστώ για όλα.
Είμαι ευγνώμων για την παρέα σας, για τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ που αγκαλιάζετε με τέτοιον τρόπο το Loukini Project!
Να προσέχετε τον εαυτό σας. Να σας αγαπάτε πολύ. Και να μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. 

Με αγάπη,

Λουκία Μητσάκου
Λουκίνι

Η Λουκία Μητσάκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και απόφοιτος του τμήματος Life Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.