Αρχική Loukini Project Podcast Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος δεύτερο- Loukini Project

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος δεύτερο- Loukini Project

από την Λουκία Μητσάκου

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Εσένα ποιες είναι οι συνήθειές σου; Κάνεις κάθε μέρα κάτι που σου κάνει καλό;

Σε αυτό το επεισόδιο Loukini Project μιλάμε για καθημερινές συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας.

Μπορεί να μην το συνειδητοποιείς μέρα με τη μέρα αλλά όσα κάνουμε επαναλαμβανόμενα κάνουν τεράστια διαφορά στη ζωή μας.

Το Loukini Project έχει ως σκοπό να κάνει τον κόσμο καλύτερο με το να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Μπορείτε να ακολουθήσετε το Loukini Project σε Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts (αλλά και σε άλλες πλατφόρμες όπως Breaker, Pocket Casts, RadioPublic). Ας κάνουμε τον κόσμο καλύτερο και ας μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε.

Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο Νο 17 εδώ:

Το δέκατο έβδομο επεισόδιο Loukini Project σε Spotify

Το δέκατο έβδομο επεισόδιο Loukini Project σε Apple Podcasts

Το δέκατο έβδομο επεισόδιο Loukini Project σε Google Podcast


Μπορείτε να κατεβάσετε το επεισόδιο No 17 του podcast Loukini Project με τίτλο «Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος δεύτερο» (να κάνετε download το επεισόδιο) και να το ακούσετε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε.


Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος δεύτερο

Τι συζητήσαμε σε αυτό το podcast;

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόση μεγάλη διαφορά κάνουν οι συνήθειες που έχεις στη ζωή σου;

Μπορώ να βελτιώσω τη ζωή μου αλλάζοντας κάποιες συνήθειες και υιοθετώντας συνήθειες που μου κάνουν καλό; Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Χωρίς καμία αμφιβολία, ΝΑΙ.

Ο σκοπός αυτός του επεισοδίου είναι να σου δώσει ιδέες και έμπνευση για να υιοθετήσεις καθημερινές συνήθειες που θα κάνουν τις μέρες σου -άρα και τη ζωή σου- καλύτερη. 

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος δεύτερο- Loukini Project- Επεισόδιο 17 - daily habits

Ποιες είναι μερικές από αυτές τις 12 συνήθειες που αναλύσαμε σε αυτό το επεισόδιο;

Τι σχέση έχει η ευγνωμοσύνη με την ευτυχία; Μπορεί η ευγνωμοσύνη να γίνει μέρος της ζωής μας, μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας; Μπορεί η ευγνωμοσύνη να γίνει συνήθεια; Η απάντηση είναι ΝΑΙ και κάνει τεράστια διαφορά στη ζωή μας.

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος δεύτερο- Loukini Project- Επεισόδιο 17 - daily habits

Τι μπορείς να κάνεις για να γίνει το αίσθημα ευγνωμοσύνης συνήθεια; Μπορείς να σκέφτεσαι (ή να γράφεις) τρία πράγματα κάθε μέρα για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη.

Ευγνωμοσύνη και ευτυχία. Άραγε η ευτυχία φέρνει ευγνωμοσύνη ή μήπως η ευγνωμοσύνη φέρνει ευτυχία; Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και πρακτικές συμβουλές.

Εσύ για ποια τρία πράγματα νιώθεις σήμερα ευγνωμοσύνη;

Ευγνωμοσύνη και ευτυχία. Άραγε η ευτυχία φέρνει ευγνωμοσύνη ή μήπως η ευγνωμοσύνη φέρνει ευτυχία; Ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και πρακτικές συμβουλές.

Άλλη μια συνήθεια που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητά μας είναι το διάβασμα. Έχει πάρα πολλά οφέλη τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική μας υγεία. Εσένα σου αρέσει το διάβασμα; Μπορεί να είναι κάτι που θα κάνεις κάθε μέρα; Πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε αυτή τη συνήθεια στην καθημερινότητά μας ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας; Και αν ναι, με ποιον τρόπο; Σε αυτό το επεισόδιο θα σου δώσω ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις αν θέλεις να διαβάζεις αλλά νιώθεις πως δεν έχεις τον χρόνο για να το κάνεις. Εάν θέλεις ιδέες για βιβλία, μπορείς να δεις εδώ.

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος δεύτερο- Loukini Project- Επεισόδιο 17 - daily habits

Μία ακόμη συνήθεια με πολλαπλά οφέλη στη ζωή μας είναι ο διαλογισμός. Έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτή τη συνήθεια; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος δεύτερο- Loukini Project- Επεισόδιο 17 - daily habits

Εσύ πόσο συχνά κάνεις κάτι μόνο για τη χαρά, χωρίς να έχεις ως σκοπό ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, χωρίς προσδοκίες, μόνο για τη χαρά; Αν ναι, τι είναι αυτό που κάνεις;

Καθημερινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν τη ζωή- Μέρος δεύτερο- Loukini Project- Επεισόδιο 17 - daily habits

Να θυμάσαι:
Είσαι οι επιλογές σου. Είσαι τα πράγματα που συνηθίζεις να κάνεις, είσαι οι συνήθειές σου. Μπορεί να μην το συνειδητοποιείς μέρα με τη μέρα αλλά όσα κάνουμε επαναλαμβανόμενα κάνουν τεράστια διαφορά στη ζωή μας.

Ο σκοπός αυτός του επεισοδίου είναι να σου δώσει ιδέες και έμπνευση για να υιοθετήσεις καθημερινές συνήθειες που θα κάνουν τις μέρες σου -άρα και τη ζωή σου- καλύτερη. 


Ελπίζω να απολαύσετε το δέκατο έβδομο επεισόδιο!

Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου κάτι από όλα όσα ακούσετε να σας βοηθήσει πραγματικά.

Θα χαρώ πολύ να προτείνετε γενικότερα το podcast Loukini Project σε κάποιον φίλο σας ή σε όποιον θεωρείτε ότι μπορεί να επωφεληθεί ή σε όποιον θεωρείτε πως μπορεί να το βρει ενδιαφέρον.

Μπορείτε, αν θέλετε, να κάνετε share αυτό το podcast στα social media και φυσικά θα χαρώ πολύ να κάνετε subscribe (να εγγραφείτε) στο podcast στην εφαρμογή που το ακούτε και να αφήσετε ένα review με πέντε αστεράκια στο Apple Podcasts, εάν σας άρεσε γιατί έτσι θα βοηθήσετε να διαδοθεί το Loukini Project και να μεγαλώσει η παρέα μας. Θα χαρώ πολύ να κάνετε download τα επεισόδια, να τα καταβάζετε στο κινητό ή στο tablet, για να τα ακούτε εκτός σύνδεσης όποια στιγμή θέλετε.


Πώς θα τα λέμε; Πώς θα επικοινωνούμε;

Σας περιμένω με μεγάλη μου χαρά στο γκρουπ στο FB: Loukini Project Podcast.

Κάνουμε κάτι πολύ ωραίο στο γκρουπ αυτό. Κάθε Πέμπτη, στις 7μιση το απόγευμα, ποστάρω το πόντκαστ της εβδομάδας, το ακούμε όλοι ταυτόχρονα, γράφουμε σχόλια, μιλάμε μεταξύ μας, μιλάτε μεταξύ σας. Εγώ θέτω ερωτήσεις που μπορείτε να απαντήσετε είτε εκείνη την ώρα είτε όποτε θέλετε είτε και καθόλου. Θεωρώ, όμως, πολύ σημαντικό να απαντήσετε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Μέσα από αυτό το γκρουπ δημιουργούμε μια κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη τους για την προσωπική ανάπτυξη.
Loukini Project Podcast.

Μπορείτε να κάνετε like και follow, να πατήσετε «μου αρέσει» και «να ακολουθώ» τη σελίδα Loukini στο Facebook. 

Τα λέμε και μέσα από το Instagram Loukini Project! Ελάτε ελάτε! Τα λέμε και μέσα από το Instagram loukiamitsakou!

Εδώ, στο www.loukini.gr , στην κατηγορία Loukini Project Podcast, θα βρίσκετε όλα τα podcasts και αν γραφτείτε στο newsletter, θα λαμβάνετε email κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα νέο πόντακστ ή ένα νέο άρθρο. 

Εάν έχετε εγγραφεί στη λίστα αλλά δεν βρίσκετε το email, ελέγξτε τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα/ Spam και επιλέξτε «όχι spam» για να το βρίσκετε κάθε φορά στα Εισερχόμενα. Εάν δεν βρίσκετε το email ούτε στα spam, γραφτείτε και πάλι μήπως έχει γίνει κάποιο τυπογραφικό λάθος στην διεύθυνση email που αφήσατε την πρώτη φορά (μου έρχεται ειδοποίηση από το σύστημα αποστολής ότι εκατοντάδες email κάθε φορά δεν υπάρχουν).

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που έχετε δείξει μέχρι σήμερα στο Loukini Project!


Μπορείτε να δείτε τα θέματα των προηγούμενων επεισοδίων του podcast Loukini Project εδώ.

Ανυπομονώ να ακούσω τις εντυπώσεις σας, τα σχόλιά σας, τις εμπειρίες σας πάνω στο θέμα και, φυσικά, τις προτάσεις σας για θέματα που θα θέλατε να αναλύσουμε σε αυτό το podcast. 


Σας ευχαριστώ για όλα.

Είμαι ευγνώμων για την παρέα σας, για τα σχόλιά σας και την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ που αγκαλιάζετε με τέτοιον τρόπο το Loukini Project!
Να προσέχετε τον εαυτό σας. Να σας αγαπάτε πολύ. Και να μην ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάμε. 

Με αγάπη,

Λουκία Μητσάκου
Λουκίνι

Η Λουκία Μητσάκου είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και απόφοιτος του τμήματος Life Coaching του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό

Άφησε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.